2013-11-02 10:47:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ma remekül érzi magát

Napi horoszkóp november 2-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ne engedje, hogy mások ítéletei gúzsba kössék az ön akaratát! Ez ugyanis ahhoz vezet, hogy a végén már saját maga sem tudja, hogy ön mit akar. Így nagyon nehéz lesz küzdenie az érdekeiért. A végén azt is elveszti, amije van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön általában a nyugalom szobra, ma mégis kijöhet a sodrából. Ha ezt a társának köszönheti, akkor azért felerészben magának is. Miért hagyta, hogy idáig fajuljanak a dolgok? El kellene gondolkodnia bizonyos pénzügyi kérdéseken.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha tiszta helyzetet szeretne teremteni, fogalmazzon világosan és egyértelműen, ami a magánéletét illeti. Egy kisebb utazás során lesz bőven alkalma arra, hogy kifejtse a véleményét, és megvitassa azt a társával is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Valaki anyagi jellegű szívességet kérhet öntől, ami azért is kellemetlenül érintheti, mert önnek is nehéz most gazdálkodnia. Csak annyit adjon, amit még akkor sem sajnál, ha esetleg nem kapja vissza. Az adakozás nem mindig segítség.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ne keverje össze sohase az üzletet a barátsággal, ha jót akar magának és a barátainak is! Az, hogy valaki nem vette be önt egy üzletébe, még nem jelenti azt, hogy nem is szereti önt. Talán csak saját magánál is jobban ismeri.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Hál' istennek, ma remekül érzi magát. Hogy úgy mondjam, madarat lehet fogatni önnel. Minden oka megvan az ünneplésre, de vonjon bele másokat is. Hiszen az öröm csak akkor öröm, ha van kivel megosztania. Hívja a testvéreit is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jobban vissza kellene fognia a kiadásait. Az utóbbi időben nagyon sokat költött az otthonára, a lakása szépítgetésére. Ez sajnos, bármi szép, nem megtérülő kiadás. Kivéve, ha az energiatakarékosságra is odafigyelt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy barátját az utóbbi időben nagyon is elhanyagolta. Pedig már csak a jól felfogott érdekei miatt is változtatnia kellene ezen. Még ma hívja fel az illetőt: örülni is fog önnek, és mindjárt valami nagyszerű ajánlata is lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Talán túlságosan is sokat vár el a kedvesétől, amit ő képtelen teljesíteni. Ha ezeket az óhajait, igényeit folyamatosan az orra alá is dörgöli, akkor nagy eséllyel csak annyit ér el, hogy eltávolítja őt magától. Legyen ön adakozó!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Érzi, sejti, vagy akár tudja is, hogy a partnere hazudik, vagy legalábbis félrebeszél, de most arra is ráébredhet, hogy talán éppen a saját viselkedésével kényszerítette őt hazugságokba. Ha kevesebb az elvárása, kisebb a köd is.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Szabadulni vágyna egy helyzetből, de be kell látnia, hogy csak akkor van erre módja, ha más téren kényszerül lemondásra. Valamit valamiért. A kérdés csak az, hogy ezután is megéri-e ez a bizonyos nagy szabadság? Vagy most jobb?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy váratlanul felmerülő nagyobb kiadás miatt kellhet ma mélyebben a pénztárcájába nyúlnia. Ez összefüggésben lehet egy kisebb utazással is. A halottaira való megemlékezés ma sok sebet téphet fel a szívében. Jó nap ez a temetőlátogatásra.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: